Powered By Blogger

tiistai 6. toukokuuta 2014

Koti

Mikä on parasta kun kuvaa omaa kotiaan? Tietysti se, että voi näyttää vain ne kohdat mitkä haluaa. Ulkopuolelle rajautuu salireput ja täyteen ahdettu kirjahylly. Kirjoja tästä kodista löytyykin. Välillä ne valtaavatkin epämääräisinä kasoina tilaa kaikkialta. Molemmilla on yleensä työn alla ainakin muutama opus ja kirjat yleensä jäävät sinne missä niitä on viimeksi tutkittu.

Rakastan kotimme valaisimia. Yleensä huoneen ilme rakentuukin muutaman rakkaan valaisimen ympärille.




Olohuoneen kruunu on vanhimpia mukana kulkeneita esineitä. Muutossa aivan mahtava kapistus. Yllättävän hyvin prismat ovat selvinneet mukana kuljettelusta. Yleensä kannan aarteeni itse, enkä anna kenkään muun kolhia niitä.




Eteisen söpöstys. Tästä pidän jostain syystä ihan suunnattomasti. Se onkin ensimmäinen asia, joka kodissa ottaa vastaan. Ihanan pehmeä valo.



Keittiön "sputnik" Metrin läpimittain avaruusalus ei jättänyt minua sisustusliikkeessä rauhaan. Tätä ihastelen talvisin kadulta jos kaihtimet ovat jääneet auki. Luo hauskan discoefektin kattoon.




Bourgie nyt vaan on klassikko. Varmaan kaunein muovista valmistettu asia maailmassa.




Makuuhuoneen valonkantaja on kivan herkkä. Kangaspinta siilaa valon todella kauniisti.Mukaan mahtuu vielä monta muuta. Nämä ehkä ne kauneimmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti