Powered By Blogger

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Prinsessojen nuttura




Tämän päivän balettinuttura. Ilmeisesti olisi hankittava parempi kamera, koska valotus hävittää juuri ne tärkeät pienet yksityiskohdat. Letit ja pienet nyöritykset. Vapaapäivän kunniaksi oli aikaa nyhertää vähän monimutkaisempi systeemi. Ja tietysti kahvilareissu rakkaan ystävän kanssa vaatii vähän enemmän laittautumista. Edes joskus.


Yleensä juhlatilaisuuksiin haluan tehdä vähän liikkuvampia ja avoimempia ratkaisuja. Toisaalta kiinteät nutturat ovat helpompia, koska ne voi huoletta kiinnittää niin että kestävät viikon. Oikeasti juhlavaan tyyliin kyllä kuuluu monimutkainen kiinteä nuttura. Ei sovi olkapäillä roikkuva tukka iltapuvan kanssa. Vaikka misseillä olikin.


Pitäisi hankkia varastoihin enemmän hiuskoruja. Tekevät nimittäin mistä tahansa heti juhlavamman oloisen. Niissä on vain se ärsyttävä piirre, että tuppaavat olemaan häviävä luonnonvara. Asunto vain imee niitä itseensä.

Ensi viikolla pääsen tekemään taas jotain vähän jännittävämpää. Ystäväni on menossa Hawaji-illallisille. Katsotaan millaisen hulahulailmeen saan hänelle rakennettua. Intoa ainakin riittää.


Ehkä jotain tälläistä? Pinkki on aina oiva ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti